به گزارش خبرگزاری حوزه، معظم له در این دیدارها با توجه به آثار و بركات نوراني ماه مبارك رمضان به ويژه شبهاي قدر و علاقه و اشتياق مردم روزهدار به شركت در اين مراسم روحاني اظهار داشتند: حضور ميليونها مسلمان در شبهاي قدر نشانهي خالص بودن عقيدهي آنهاست كه براي مملكت ما اين عقيده و اين حضور سرمايه است و نبايد آنها را از دست بدهيم.
ايشان با بيان اينكه اگر براي اين مردم خوب كار نكنيم پيش خداوند مسئول هستيم، افزودند: همهي مسئولين به ويژه صدا و سيما وظيفه دارند كه حالت خوب معنوي مردم در شبهاي قدر را حفظ كنند؛ نبايد با برنامههايي كه ضد اخلاق و معنويت است اين حالت معنوي و روحاني را از مردم گرفت.
معظم له با بيان اينكه نباید سرمايههاي معنوي مردم تضعيف شود، ادامه دادند: وظيفهي اصلي مسئولان اين است كه با احترام به قانون و ارزشهاي مسلّم ديني، ظواهر شرعي را رعايت نمايند و مردم را به نظام اسلامي علاقهمند نمايند.
این مرجع تقليد ضمن ابراز تأسف از تورم و گرانيهاي موجود در جامعه اظهار داشتند: مردم با اينكه مشكلات اقتصادي زيادي دارند و گراني و تورم بر زندگي آنان تأثير بسياري گذاشته است وليكن علاقهي آنان به معنويات و اهل بيت عليهم السلام كه بزرگترين سرمايهي اين كشور است موجب شده است كه اين فشارها را حتي الامكان تحمل نمايند؛ بنابراین بايد بر همت و عزم مردم خوب كشورمان كه چنين علاقهاي به حضور در مراسم معنوي دارند احترام بگذاريم.
ايشان ماه مبارك رمضان را ماه خودسازي دانستند و افزودند: در ماه مبارك رمضان بايد لجاجتها، كينهورزيها و حب جاه و رياست را در جامعه از بين برد. اخلاقي كه پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله و سلم از ما انتظار دارند همان مكارم اخلاق و راستي و صداقت و نداشتن كينه و عناد و لجاجت ميباشد.
معظم له با توجه به حضور طلاب خارجي در ايران و حوزههاي علميه تصریح کردند: اين براي ما افتخار است كه از كشورهاي اسلامي ديگر و حتي از اروپا براي تحصيل علوم اسلامي و معارف ديني به حوزه علميه ميآيند تا با فراگيري علوم اهل بيت عليهم السلام، آن را به مردم دنيا و تشنگان حقيقت و معنويت معارف اسلامي برسانند.
حضرت آیتالله صافیگلپایگانی يكي از شعائر بزرگ اسلامي را مراسم اعتكاف در ماه مبارك رمضان دانستند و بيان داشتند: جامعيت دين مقدس اسلام در تمام برنامههاي آسماني آن مشهود و معلوم است؛ اسلام، هم به تحصيل علم اهميت بسياری ميدهد و هم به جنبههاي روحي و اخلاقي وانسانسازي، كه يكي از اين كلاسهاي معرفتي، برنامهي اعتكاف در مساجد ميباشد.
معظم له با اشاره به معارف غني رسیده از حضرت امام رضا عليه السلام یادآور شدند: علومي كه از آن امام بزرگوار منتشر شده و به این واسطه كه آن حضرت را عالم آل محمد مينامند، براي جهانيان راه نجات و راه سعادت را نشان ميدهد. در حقيقت ميتوان گفت كه خطبهها و كلمات امام رضا عليه السلام مانند خطبههاي اميرالمومنين علي عليه السلام در نهج البلاغه ميباشد كه گويا زبان اميرالمومنين عليه السلام در دهان آقا امام رضا عليه السلام است.
مرجع تقليد شيعيان جهان به وضعيت موجود در جهان اسلام اشاره كردند و گفتند: مشكلات جهان اسلام بسيار زياد است. امروز مسلمانان به ويژه شيعيان، دشمنان زيادي دارند كه اعتقادات پاك آنان را هدف قرار دادهاند؛ بنابراین وظيفهي حوزهها در عصر امروز بسيار سنگينتر از گذشته است و طلاب ما بايد پاسخگوي نيازهاي فكري مردم و پاسخگوي شبههها و اشكالات از سوی دشمنان باشند.
حضرت آیتالله صافیگلپایگانی ادامه دادند: آنكه در راه علم قدم برميدارد و براي خدا درس ميخواند و خود را مانند يك سربازِ جان بر كف، نوكر امام زمان ارواحنا فداه معرفي ميكند، در حقيقت خود را به امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف فروخته است و بايد قدر اين نعمت بزرگ را بداند و شكر اين نعمت، آمادگي كامل براي اجراي فرامين آن حضرت و زدودن غم و غصه از دل مبارك آن حضرت ميباشد.